top of page

( The english translation of this page is coming soon)

MY COLORFUL MESS ZOEKT STAGIAIR(E)S 

Voor onze Rotterdam based studio zoeken wij voor de periode januari t/m juni leergierige stagiaires! Je bent een creatief en ondernemend persoon met een passie voor Grafisch Vormgeving, Illustraties en Content Marketing.

Word jij enthousiast als je je eigen draai kan geven aan jouw werk?

Heb jij affiniteit met Fashion, Arts, Interieur, Materiaal & Design en ben jij een echte aanpakker, een echte mensen mens en zit je vol initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!


 

 

Wat zoeken wij?

Iemand die vol initiatief en energie de projecten aanpakt, het team verder helpt en zichzelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn flexibel, dus dit verwachten wij ook van jou. 

  • Je bent in je 3de of 4de jaar ( MBO of HBO )

  • Met jouw vlotte pen maak jij moeiteloos de juiste content voor onze Collecties en Projecten.

  • Je werkt bijvoorbeeld aan productteksten, blogs, SEO-teksten, nieuwsbrief en e-mail flows. (In samenwerking met de Office Manager en Grafisch Vormgever) 

  • Naast het schrijven van content weet jij ook creatieve visuele content te maken voor diverse platformen zoals Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest LinkedIn. Dit doe je soms alleen en/of samen met onze Grafisch Vormgever en andere teamgenoten.

  • Verder optimaliseer en verbeter je bestaande content op de website. Kan je lezen en schrijven met de Adobe Software: Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro & Vormgeving.

 En heb je affiniteit met Trends, Conceptontwikkeling, Design, Styling, Interieur, Materiaal is mooi meegenomen.


 

Wat bieden wij?

Een toffe stageplek waar jij jezelf kan ontwikkelen, een waanzinnig netwerk, goede begeleiding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de Design-, Fashion-, Interieur- & Entertainmentwereld.

Hoe ziet je dag eruit?

Leuk natuurlijk die stage bij MY COLORFUL MESS, maar hoe ziet die er dan uit? Nou, elke dag is anders.

De ene keer ben je bezig met het ontwikkelen, voorbereiden en realiseren van een event waarbij verschillende fashion shows, exposities, optredens en fotoshoots plaats vinden. Waar verschillende sprekers en Partners aan het woord zullen zijn en je zelf ook de mogelijkheid krijgt om deel te nemen. De andere dag adviseer je studenten en verschillende ondernemers over conceptontwikkeling, materialen en peil je hun behoeftes om ze vanuit daar zo goed mogelijk verder te helpen. En daarnaast help je om de verschillende collecties van onze Accessoires, Home Accessoires en Limited Prints verder uit te werken en de marketing / lancerings strategie op te pakken. In de middag ga je aan de slag met een zelfstandige opdracht die je samen met je begeleider hebt vormgegeven. En zo'n opdracht sluit altijd aan op wat jij naast je basis opdrachten nog bij zou willen leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreekt dit jou aan?

Mail dan je CV en motivatie met daarbij een korte video waarin jij jezelf en je skills presenteert en vertel ons waarom jij de perfecte match voor MY COLORFUL MESS STUDIOS bent! Wie weet kom jij ons team versterken.

 

In onze studio spijkeren wij je bij over alles wat te maken heeft met

Design, Fashion, Art, Interieur & Events. Jouw kennis over de Grafische sector, producten, materialen & merken wordt vergroot, we dompelen je onder in de laatste trends en je bent een essentieel onderdeel van ons ambitieuze team.

Bij MY COLORFUL MESS hebben we een ‘hands-on’ werkmentaliteit en steken wij graag onze handen uit de mouwen. Daarnaast zorgen we voor een prettige werkomgeving met een gezellig team waarbij de eigenaar je directe begeleider zal zijn.

Een kort overzicht van veel voorkomende taken:

+ Het bijhouden van onze stalen collectie en het locatie logboek en hier je eigen draai aan geven

+ Ondersteuning in taken van de stagebegeleider

+ Signaleren van trends en deze vertalen in fysieke presentaties op locaties & online via o.a. moodboards of concept video

+ Meelopen met je begeleider en partners om je marketing strategie en materiaalkennis te vergroten en jouw kwaliteiten als adviseur te ontwikkelen.

+ Meedoen of meehelpen tijdens onze events of workshops

+ Het adviseren van zowel startende, als gevestigde design professionals, als doorgestuurde opdrachtgevers over onze Materialen Producten en/of Partners

+ In overleg met je begeleider krijg je de ruimte om een zelfstandige opdracht vorm te geven

MY COLORFUL MESS stage binnen de creative sector in Rotterdam centrum
bottom of page